Thursday, 29 March 2012

1'st cycle clomid gagal..


Assalamualaikum..
Nmpaknye arinie (30 Mac 2012) da start cd1 em.. coobaannn makan clomid untuk pertama kalinye GAGAL...
takpe2, takde la frust sangat bile cik period keluar arini tp mcm da tak berapa yakin pulak dgn clomid nie..tetibe je tak sabarkan bile sekali makan tak menjadi.. rakusnye aku..
takpe esk da bole makan clomid untuk second round pulak, kita usaha Allah yang akan bagi...
Tp yang buat em suka bile  period ontime kembali setelah bulan lepas lewat seminggu and mungkin chemical pregnancy terjadi tu yg keluar double line positif...

Ok kali nie nak mendisplinkan diri makan clomid ikut masa.. ni tak, bulan lepas main redah je...
Insyaallah ada sesuatu untuk kami nanti...Amin..

1 comment:

nanoke said...

berusahalah!! :)