Sunday, 29 April 2012

Risau..risau..risau..


Assalamualaikum..
Lamenye la blog nie terbiar, bukan taknak update tp takde cerita nak story pun..
Sejak cubaan clomid pertama gagal and em teruskan dgn clomid untuk cycle ke dua pulak..
Alhamdulillah berjalan dengan lancar..
Em sepatutnye period 27hb April (Jumaat), aritu saje gatal2 nak buat upt test sehari sebelum sepatutnye period and hasil nye double line yg kabur sikit.. ok takpe mayb awal sangat kan buat test upt..
Tgu esk pulak, and result terang skit dari smlm... Perasaan..??? happy pun ade jugak tp risau lg lebih dr happy bcoz em penah ade sejarah keguguran.. Em igt nak tgu lewat seminggu lagi br nk p check dokter...
Nak di jadikan cerita 29hb April (Ahad) tetibe ade cam spot kuning2 coklat kat panties.. Dalam hati da bedebar, Ya Allah camne nie.. Nak nangis pun ade jgk... Kebetulan pulak ramai sedara mara dtg umah so camne la nk p klinik on the sport kan... Tunggu la smpai mlm skit tgk clear pulak.. ishh..ishh.. hati tak tenang...

So update untuk hari nie pulak bile sapu kat tempat tu baru ade cam coklat2 skit...
Boleh share tak kalau ade sape2 penah jd camni...

Ya Allah peliharakanlah apa yang Engkau beri untuk ku.... Aminnn


12 comments:

Sizuka said...

ramai yg kate spotting coklat tu tanda2 berlaku perlekatan. InsyaAllah kalau tu rezeki awak, pasti x kemana.. Ape2 pun, kalau boleh cepat2 lah jumpa doc...

Little world said...

Salam!..Think +ve...saya pon macam tu masa awal2 preggy-Mungkin implantation---may be---sebaiknya jika ada history miscarriage-ke klinik secepatnya--saya pon pernah jadi gtu-Dr bagi duphaston untuk bagi kuat rahim....tapi kena dgr nasihat DR dulu.....Jika kunfakakun--insyaallah akan baik selalu...

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Mamarindu said...

salam kenal....
saya pon ttc jugak...
biasanya kalau spotting smggu sblm due period..tandenye implantation blood...baru nak lekat...

pasal 2 lines tu plak....kna cek upt jike dah delay period...sbb klu cek before due period, biasanya false positive...atau chemical prgnancy...sbb u makan clomid kan...takut hormon tu mmpengaruhi upt...apepon, saya tetap mendoakan smoga u berjaya hamil kali ni...:)

Siti Nursyuhada said...

saya plak lain.. sll sebelum period mst dtg coklat2 brownies tue.. bila kuar jer tue terus diri ini dah hampa...



salam perkenalan... sue new ttc blooger jom folllow saya dh follow awak... moga kita dapa bg semangat antara satu sama lain inyallah kan

anie said...

salam kenal

prog muten said...

rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.2/pc opk kesuburan
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
TERMOMETER DIGITAL MURAH(rm20.00)
blogshop: http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/
email; zoolee84@gmail.com
sms nor 012-2723104

prog muten said...


rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
email; lovidoobidoo@gmail.com
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
sms:puan nor 0122723104

Muneer Hussian said...

case study solution
case study solution
case study solution
case study solution

case study solution
case study solution
case study solution
case study solution

case study solution
case study solution
case study solution
case study solution

case study solution
case study solution
case study solution
case study solution

case study solution
case study solution
case study solution
case study solution

case study solution
case study solution
case study solution
case study solution

case study solution
case study solution
case study solution
case study solution

case study solution
case study solution
case study solution
case study solution

prog muten said...

UPT tester murah(rm1.00) dan OPK tester murah(rm1.20/pc), boleh pm atau layari blog saya kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
(cara penggunaan pun diberi sekali), produk sy ini menguji adakah anda hamil-(upt) dan mengetahui masa subur anda dalam usaha mendapat zuriat(opk) secara amnya,(0148004302)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)