Sunday, 29 April 2012

Risau..risau..risau..


Assalamualaikum..
Lamenye la blog nie terbiar, bukan taknak update tp takde cerita nak story pun..
Sejak cubaan clomid pertama gagal and em teruskan dgn clomid untuk cycle ke dua pulak..
Alhamdulillah berjalan dengan lancar..
Em sepatutnye period 27hb April (Jumaat), aritu saje gatal2 nak buat upt test sehari sebelum sepatutnye period and hasil nye double line yg kabur sikit.. ok takpe mayb awal sangat kan buat test upt..
Tgu esk pulak, and result terang skit dari smlm... Perasaan..??? happy pun ade jugak tp risau lg lebih dr happy bcoz em penah ade sejarah keguguran.. Em igt nak tgu lewat seminggu lagi br nk p check dokter...
Nak di jadikan cerita 29hb April (Ahad) tetibe ade cam spot kuning2 coklat kat panties.. Dalam hati da bedebar, Ya Allah camne nie.. Nak nangis pun ade jgk... Kebetulan pulak ramai sedara mara dtg umah so camne la nk p klinik on the sport kan... Tunggu la smpai mlm skit tgk clear pulak.. ishh..ishh.. hati tak tenang...

So update untuk hari nie pulak bile sapu kat tempat tu baru ade cam coklat2 skit...
Boleh share tak kalau ade sape2 penah jd camni...

Ya Allah peliharakanlah apa yang Engkau beri untuk ku.... Aminnn