Monday, 26 March 2012

clomid bermula untuk pertama kali...

Assalamulaikum..

lame tak mengupdate kan blog nie..ye la kan blog nie just tentang TTC je malas nak campur2 dgn aktiviti yang lain..

Alhamdulillah em da start on clomid 50mg 2nd day period pada 3 Mac 2012 aritu smpai la hari ke 6 period 7 Mac 2012.. makan clomid pun tak tetap waktu, ye la kan kadang2 lupe je nak makanbile nak pukul 12mlm baru teringat em tak makan clomid lagi..cepat2 la telan clomid yg pahit tu..huhu
Mintak2 la takde kesan pape kalau makan clomid tak ikut time.. Alhamdulillah sepanjang menelan 5 biji clomid takde la pulak kesan pape, pening2 ke ape ke, nafsu makan pun same je.. Takut la jugak kan dgr org kate kalau makan clomid nie berat badan boleh bertambah.

Hari nie da CD 25, so berharap sangat akan jadi double line lagi and kekal smpai 9 bulan..
Harap-harap em adalah salah sorang yang Allah pilih untuk hamil bila on clomid untuk pertama kali.. 
Amin..