Thursday, 23 February 2012

Temujanji pertama dengan dokter



Assalamulaikum semua.. 
ceewaaahhh bagi salam cam ramai je peminat kan..perasan glamer la tu..huhu
arini nak nak buat catatan skit ttg 1st appointment dgn dokter LPPKN 9 Februari 2012..
waahh bedebar2 engko.. takut la kan coz dokter akan terangkan semua keputusan ujian yg ktorg bt sebelum nie..
appointment kul 2.30petang, so pkl 1 my suami da ambik kat ofis and terus ke LPPKN seremban..
betuah sangat la sy nie coz my bos very2 sporting and bg kelonggaran kalau i nak keluar untuk ke LPPKN...
very memahami and supportive.. TQ bos..

dalam kul 3.45 petang baru la doc sampai..hambikkkk ko punye la lame tunggu, nasib baik mood ktorg ok.. dengar nye doc tu dipinjam dr Columbia Asia Hospital seremban, so ari tu ade pulak kes patient besalin kat hospital... sabar je la..

so, jumpe doc ade doc terangkan semua ujian yg kami buat..Alhamdulillah semua ok takde problem pape just tahap kesuburan em je yg kurang dr sepatutnya..doc kate maybe u stress... stress ker..???
and doc scan ikut bawah, alhamdulillah semuanye nmpak ok, telur ada kat kiri and kanan..

so doc decide em try makan clomid untuk 2 cycle and acid folic..

tak sabar nak tgu next period.. kalau ikut kiraan 25 Februari 2012 nie... tgu je la and kalau tak dtg period pun takpe mn la tau kot2 ada isi comel dalam perut nie..aminnn...

so semua kos rawatan RM83.00..   

 

2 comments:

Isza Faqimi said...

hye salam kenalan..suka baca blog ttc cz sy pn tgh usaha utk conceive gk. nti snang2 singgah n follow blog kite ek.

Perjalanan Mencari Sesuatu-TTC said...

hai isza.. i da laju2 folo blog awak.. tq sudi singgah sini..♥